"Hoe groter de uitdaging…."

Na een goed, helder en eerlijk gesprek met Denis over het oversluiten van mijn hypotheek en de wens om de woning te voorzien van een nieuw dakkapel, was het duidelijk dat het  best een grote uitdaging zou worden. Denis en zijn team hebben zich enorm ingezet om het  oversluiten naar een passende en betere hypotheekvorm en het feit dat ik nu een dakkapel kan laten plaatsen te realiseren. Daarom raad ik iedereen aan om eens met Denis te gaan praten, hij komt zeer zeker met een oplossing.  

T. v. G., Bleiswijk, december 2022

"Beter en veel sneller, dan het advies van onze eigen bank!"

In november kwamen wij met Denis in contact nadat wij niet tevreden waren over de dienstverlening onze eigen bank. Denis kwam langs en luisterde naar onze wensen.De volgende ochtend had Denis al razendsnel een plan klaar liggen met een goed voorstel.. dit was echter meer dan het dubbele dan dat de bank ons wilde verstekken. De hypotheek heeft hij binnen een maand al rond gekregen. De communicatie verliep zeer vlot en prettig! Bedankt voor de fijne samenwerking Denis!

S. en W. AdR, Capelle aan den IJssel, januari 2023

"Jip en Janneke-taal"

Heb je advies nodig in Jip en Janneke taal over je hypotheek of andere financiële zaken, dan ben je bij Meester in Geld bij het juiste adres. Denis Ristovski vertaald de berekeningen in duidelijke taal zodat je weet waar je aan toe bent. Tevens springt hij voor je in de bres als hij vindt dat een instantie niet akkoord gaat met iets dat geaccepteerd zou moeten worden. Al met al een eerlijk en oprecht advies!!

L. vd. H. & C.W., Den Haag, november 2022

"Kundig en accuraat."

Meester in geld / heer Denis Ristovski heeft mij in de beste tijd een hypotheek advies geadviseerd (februari 2022). Zijn advies is kundig en accuraat, Ristovski schakelt snel tussen diverse partijen en legt dit expliciet uit aan de klant. Mijn dank is groot voor de woning die ik nu bezit met deze hypotheekvorm!  

D.B., Puttershoek, 19-11-2022

"Meer dan een hypotheek"

De afgelopen tijd heb je mij bijgestaan als financieel adviseur. Mede door jouw financiële expertise is het uiteindelijk gelukt om de financiering voor mijn huis rond te krijgen. Dit was een lastig proces waarbij een paar constructies moesten worden bedacht om dit voor elkaar te krijgen. Hier heb je mij erg goed in bijgestaan en ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Dank voor je hulp de afgelopen tijd!

N.D., Hilversum, 15-11-2022

"Overtreffende trap"

Een 10+!

A. de R., Almere 14-11-2022

"Prettig & correct"

Denis Ristovski is letterlijk een MEESTER. Helder verhaal, maakt in simpele taal duidelijk welke opties er zijn en wat zijn advies is. Prettig en correct in de omgang.

MB, Den Haag 08-11-2022

"Kennis & oplossingsgericht!!"

Ik heb zeer positieve ervaringen uit onze contacten en tijdens het gesprek opgedaan. Jij gaf blijkt van zeer gedetailleerde kennis van de materie en uitstekend begrip wat mijn intenties waren. Ook viel mij op dat jij meedenkt met de klant en door het aandragen van alternatieven, inclusief voor-nadelen, tracht een oplossing te vinden. Nogmaals dank voor het prettige gesprek.

B.V. te Voorschoten, oktober 2022

"Moeilijk verhaal maar toch gefixt!"

Ik heb de heer D. Ristovski thuis op visite gehad en mijn eerste indruk was dat het een directe persoon is recht voor zijn raap, eerlijk,  geeft ook direct aan of dat het kan of niet kan Bij mij zei die dat het een moeilijk verhaal was na een dag of 2 kreeg ik van hem een telefoontje dat hij mogelijkheden zag ik heb uit eindelijk wel een tijdje af moeten wachten op antwoord van diverse banken maar het is toch goed gekomen en heb  goede offerte gekregen van hem Ik zelf had de moed al laten varen maar de heer Ristovski zei heb nog even geduld, en ben heel tevreden met zijn werk wat hij gedaan heeft ik zal hem dan ook aanraden bij familie en vrienden.

M.R. te Monster, 21-09-2022

"Prettig en vriendelijk"

Via een collega ben ik doorverwezen naar Met Meester in Geld. Met Denis heb ik prettige ervaring op gedaan als je belt staat hij gelijk klaar voor je komt ook vriendelijk over.

C. van H. te Leiden, sept. 2022

"Aanhouder wint"

Na een jaar proberen om mijn hypotheek aan te passen  kwam ik via-via in contact met Denis. Hij beloofde mij dat het hem wel ging lukken. Het heeft uiteindelijk nog wel even geduurd maar hij kreeg het voor elkaar. Klein puntje van kritiek als je Denis probeert te contacten loopt dat niet altijd even soepel omdat hij het erg druk heeft. Verder alleen maar positief en zal hem ook zeker aanraden bij familie en vrienden.

E.W. te Leiderdorp, sept. 2022

"Ik ben blij met mijn eerste hypotheek!"

Ik heb voor mijn hypotheek aanvraag Denis Ristovski gevraagd om mij daarin te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe hij mij daar bij geholpen heeft. Denis was altijd bereikbaar en heeft mij goed begeleid in wat er allemaal moest gebeuren om het mogelijk te maken. Ik heb de hypotheek (mijn eerste want ik heb mijn eerste woning gekocht!) gekregen die ik wilde. En ook nog ruim op tijd geregeld. Dus geen stress ervaren. Dus ik ben erg blij.

G. de P. te Amstelveen, sept. 2022

"Duidelijk en goed bereikbaar"

Vanwege wens om hypotheek over te sluiten in contact gekomen met Denis. Tijdens het adviesgesprek werd de tijd genomen om de wensen mogelijkheden etc. goed in kaart te brengen en daarbij de nodige uitleg te geven over de gevolgen en de vervolgstappen. Vervolgcommunicatie verliep voornamelijk via mail en What's-App; waarbij er snel vragen konden worden gesteld of antwoorden gegeven. Reacties werden over het algemeen snel gegeven. Een volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van je diensten!

Y.V. & N.D. te Zoetermeer, aug. 2022

"Een frisse en andere kijk op hypotheken!"

Ik was op zoek naar iemand die mij kom helpen om te kijken of ik iets kon met de overwaarde van ons huis. Ik kwam zo bij Denis terecht en hij heeft mij in duidelijke taal uitgelegd wat de mogelijkheden waren en mij de oren geopend omdat ik op een andere manier tegen dit soort dingen aankeek. Door de snelle manier van handelen kwam er een prachtige deal uit waar ik op de dag van vandaag nog blij mee ben. Bedankt Denis!

C.T. te Dordrecht, april 2022

"Correct, goed en duidelijk"

Een vriend attendeerde mij op Denis, omdat hij zelf, kort ervoor, een goede ervaring had met hem op hetzelfde gebied waar ik hulp bij nodig had. Ik nam contact op en snel werd er een afspraak ingepland. Hij gaf vooraf aan het gesprek aan wat hij nodig had om te kunnen bekijken wat voor mij de mogelijkheden waren. Tijdens het gesprek legde hij het goed uit en we spraken samen af welke stappen er genomen zouden worden, daarna ben ik goed door het hele traject begeleid. Duidelijk was wat ik moest toesturen in de verschillende fasen van het traject en als iets voor mij onduidelijk was, kreeg ik goed uitleg.   Ik ben tevreden met het hele verloop en vooral heel blij met het uiteindelijke resultaat.

P.D. te Rijswijk, mei 2022

"Veel opties"

Wij hebben onlangs bij de heer D(enis) Ristovski onze hypotheek laten oversluiten. In ons gesprek stonden wij versteld van de mogelijkheden uiteindelijk zijn onze maandlasten aanzienlijk omlaag gegaan Wij raden de heer Ristovski zeker aan!  

Dennis & Marianne, te Rijnsburg, maart 2022

"Prima gevoel"

Het verkenningsgesprek verliep duidelijk, een hoop informatie. Snelle reactie op vragen die er bij ons waren. Alleen jammer dat bijna alles via de whatsApp verliep. Had graag meer persoonlijk contact gehad via telefoon. Over het algemeen verliep de beoordeling van de hypotheek aanvraag prima. Na acceptatie van de bank is alles verder netjes en snel afgewikkeld. Al met al een prima gevoel overgehouden betreffende de afwikkeling van onze hypotheek. Wij zullen u zeker bij onze kennissen en familie aanraden.

Jan P. te Den Haag, aug. 2022

"Een aanrader!"

Perfect geadviseerd en geholpen door Denis! Het traject heeft wat langer geduurd dan gebruikelijk als gevolg van een ondernemershypotheek, opgemerkt dat dit buiten de invloedssfeer ligt van de adviseur maar bij de bank/verzekeraar. Denis heeft mij gedurende het gehele traject frequent op de hoogte gehouden en mij tot volle tevredenheid geïnformeerd over de voortgang. Hij adviseerde de dag na het gesprek gelijk om het renteaanbod te ondertekenen om zo de hypotheekrente vast te zitten, een geniaal advies, gedurende het aanvraagtraject is de rente verdubbeld waardoor ik nu bijna 1.000 Euro rente minder betaal! Een echte aanrader’.  

Paul van der Loos, te Den Haag, sept. 2022

"Creatief en streng 😉"

Denis heeft ons super geholpen. Hij kan heel duidelijk uitleggen, ook voor leken zoals wij. Daarnaast maakte onze situatie het twijfelachtig of we überhaupt extra geld konden lenen voor een verbouwing, en Denis had daar een creatieve oplossingen voor. Heel fijn om te weten dat er meer wegen naar Rome leiden. Ondanks dat we niet met hem in zee zijn gegaan uiteindelijk willen we hem hartelijk danken voor zijn tijd. Bedankt nogmaals voor je tijd en creatieve denken - en strenge uitleg haha!      

Geert G. en Roos K. te Noordwijk, sept. 2022

"Geen vraag was te gek"

We hebben allereerst een fijn intake gesprek gehad en je hebt alles duidelijk uitgelegd. We hebben diverse voorstellen helemaal op onze wensen afgestemd gekregen. Duidelijk inzicht gekregen in de kosten en dergelijke. En geen vraag was te gek. Kortom erg blij met je hulp.  

D. en L. van K., te 's-Gravendeel, sept. 2022

"Altijd sparren met Denis"

We zijn ontzettend professioneel geholpen bij het samenvoegen van ons beide levens met alles wat daarbij komt kijken. We hebben advies gehad over het aanpassen van onze hypotheken t/m het opstellen van ons testamenten en levens testamenten. Onze ervaring is dat Dennis heel veel kennis heeft over alle onderwerpen die belangrijk zijn bij het samenvoegen van gezinnen t/m financieel advies mbt de verbouwing. Heel belangrijk hierbij is dat hij continue het groter geheel daarbij in de gaten houd. Wij zijn ontzettend tevreden en vinden dat iedereen in de gelegenheid zou moeten zijn om een keertje met Denis te sparren.  

A.W. & R. van B, Heiloo, aug. 2022

"Financiële toekomst"

Voor mij was het advies dat ik van je kreeg van doorslaggevende betekenis om mijn financiële toekomst te vereenvoudigen. Het creëerde ook de mogelijkheid om de wereldreis met off-road camper snel dichterbij te brengen.

F.B. te Woerden, juli 2022

"Goed contact en feeling"

Wij zijn zeer tevreden over je dienstverlening., die voor ons heel veel voordeel heeft opgeleverd voor de komende 30 jaar. We waren enthousiast over je kennis en kunde waardoor je heel snel het juiste plaatje qua hypotheek voor ons hebt berekend. Vervolgens is dit ook zo uitgevoerd waarbij je de juiste bank hebt gevonden die ook met een ZZPér in zee zijn gegaan. HEt traject heeft wel langer geduurd omdat ik ZZP'er ben, maar het is uiteindelijk goed gekomen. Je hebt als intermediair voldoende contact en feeling gehouden met alle ingeschakelde partijen om de hypotheek in orde te kunnen houden. Wat ons betreft verdien je zeker een 9.

S. Z. te Zoetermeer, aug. 2022

"Goede tips en helder"

Onze ervaring met de financieel adviseur Denis van Meester in Geld hebben wij ervaren als heel positief. Alles was duidelijk en helder geregeld.

Fam. H. te Oostwoud, april 2022

"Betrokken & empathisch"

De heer Ristovski heeft ons op een zeer prettige manier zinvol advies gegeven bij het afsluiten van onze nieuwe hypotheek. Hij gaf ons begeleiding en tijdig een waarschuwing bij dreiging dat de offerte af zou lopen. Later nogmaals bij aanpassen van deze lening ivm verbouwing. Een kundige man die weet hoe met mensen om te gaan.

K. en L. S., te Hoorn, mei 2022

"Persoonlijk en verhelderend"

Jij hebt ons helder en duidelijk uiteengezet wat onze mogelijkheden waren, rekening houdend met onze wensen. Na ons persoonlijke en verhelderende  gesprek met jou aan de keukentafel ,kregen wij al vrij snel de offerte van munthypotheek. Communicatie naar/van de bank verliep wat moeizaam maar uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn wij zeer tevreden over de wijze van informeren door Munt. Resumerend, wij zijn tevreden en hebben Meester in Geld al diverse keren aanbevolen.

A. & H. S., te Purmerend, april 2022

"Een regelrecht duizendpoot: wat een verstand van zaken!"

Denis Ristovski is een vakman apart! Denis werkt snel en accuraat, hij is zeer nauw betrokken bij de client/klant. Hij heeft enorm inzicht op zijn vakgebied waardoor wijsheid vanzelfsprekend lijkt. Hij heeft voor ons zeer veel betekend op gebied qua financiële regelingen en hypotheekverstrekking. Zijn werkwijze is zeer prettig tot perfect ervaren. Voor ons persoonlijk is er geen betere dan Denis Ristovski!

M. & J. L. te Heerhugowaard, april 2022

"Kundig en direct"

Wij zijn zeer tevreden over uw bemiddeling bij het oversluiten van onze hypotheek. Uw uitleg was ter zake kundig met een direkte en duidelijke uitleg indien wij niet meteen de betreffende stof begrepen. Dank voor uw hulp in deze.

C. B. te Mijdrecht, mei 2022

"Snel en goed"

Mijn aanvraag werd snel in behandeling genomen door de heer Ristovski. Hij kwam bij mij thuis langs voor een intakegesprek. Hij had een open houding en kwam ervaren over. Alles werd snel in gang gezet en na 2 maanden was alles geregeld. Als ik toch een tip moet geven, had ik iets meer contact gehad, want daardoor was de afhandeling sneller gegaan. Ik ben tevreden met de keuze voor Meester in Geld.

R.M.C. K. te Zoetermeer, 02 augustus 2022

"Duidelijk en goed!"

Het verkenningsgesprek verliep duidelijk, een hoop informatie. Snelle reactie op vragen die er bij ons waren. Alleen jammer dat bijna alles via de whatsApp verliep. Had graag meer persoonlijk contact gehad via telefoon. Over het algemeen verliep de beoordeling van de hypotheek aanvraag prima. Na acceptatie van de bank is alles verder netjes en snel afgewikkeld. Al met al een prima gevoel overgehouden betreffende de afwikkeling van onze hypotheek. Wij zullen u zeker bij onze kennissen en familie aanraden. Met vriendelijke groet, Jan en Patty

J. & P. P., Den Haag, juni 2022

"Zeer creatieve oplossing in het zicht van onze scheiding"

Wij danken u voor uw medewerking. U en uw team hebben ons goed bijgestaan tijdens onze scheiding. U heeft ons beiden goed geïnformeerd en geholpen en geadviseerd zodat we de juiste beslissingen konden nemen. Wij houden van korte lijnen en draagkrachtige optreden indien nodig. Namens ondergetekende en ex-echtgenote wil ik en uw team bedanken voor alle inzet en ondersteuning. Mvg Steven en Anja

S.B. en A vd R, Dordrecht juni 2022

"Perfecte oplossing"

Ik wil u graag complimenteren over de afhandeling van mijn hypotheek. Heel netjes, helder, en snel. Het contact was erg fijn. Mocht ik iemand kennen die er 1 nodig heb, verwijs ik hen zeker door!  

Frank O. te Den Haag, juli 2022

"Probleemoplosser!"

Na een oriënterend gesprek over de mogelijkheden om de maandelijkse woonlasten flink te verlagen is hij direct aan de slag gegaan. Een probleem wat zich voor leek te doen werd gelukkig adequaat opgelost. Goed advies en timing wat betreft de hypotheekrente en het in laten gaan van de overeenkomst. Dit leverde meer voordeel op.    

M.H.F. te Leiderdorp, mei 2022

"Wij waren erg prettig verrast"

“Hij had een slorgheidsfoutje gemaakt wat ons ongeveer €100,-- meer bleek te gaan kosten. Echter, hij had dit gecompenseerd in zijn factuur nog voordat wij er iets over hadden gezegd. Wij waren erg prettig verrast hierdoor. Zeer netjes!!”

J.K en F.N, Almere, januari 2022

"Zonder twijfel zeer betrokken en eerlijk."

“Wij dachten een eenvoudige zaak te hebben maar deze meneer presteerde het om na een eerste intake van nog geen 30 minuten een aantal belangrijke aandachtspunten bloot te leggen waarvan wij niet wisten dat die er waren. Er werd alleen maar in ons belang gedacht. Zonder twijfel zeer betrokken en eerlijk.”

Familie K, Leiden, december 2021

"Sjappo voor deze pitbull!"

"Waar geen bank ons serieus nam en geen enkele adviseur de moeite wilde nemen om zich in ons probleem te verdiepen, heeft hij zich vastgebeten in onze belangen en niet meer losgelaten. Het heeft iets langer geduurd dan aangekondigd maar daarvoor waren. De uitkomst was precies zoals voorgeschoteld. Sjappo voor deze pitbull!”

J.L., Den Haag, februari 2022

"met zijn hulp is het voor ons beide zeer goed verlopen."

“Wij waren erg bezorgd omdat er zoveel geregeld moest worden dat wij werkelijk niet wisten waar te beginnen. Wij zijn nop alle gebieden compleet ontzorgd. De scheiding was al geeen feest maar met zijn hulp is het voor ons beide zeer goed verlopen.”

M.D, Vleuten januari 2021

"Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt."

“Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Soms alleen lastig te bereiken. Hij houdt echter wel alles in de smiezen.”

F.D., De Weere, maart 2021

"Ideaal als iemand overal verstand van heeft"

“Ideaal als iemand overal verstand van heeft zodat we alles bij een persoon kunnen neerleggen. Hij heeft echt verstand van zaken”

Familie L., Den Helder, oktober 2021

"Geweldige service!"

Meester in Geld heeft mij blij verrast met de goede service die zij leveren. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en staan altijd klaar met goed advies. Super!

J. van der K., Noordwijk, mei 2020