"Wij waren erg prettig verrast"

“Hij had een slorgheidsfoutje gemaakt wat ons ongeveer €100,-- meer bleek te gaan kosten. Echter, hij had dit gecompenseerd in zijn factuur nog voordat wij er iets over hadden gezegd. Wij waren erg prettig verrast hierdoor. Zeer netjes!!”

J.K en F.N, Almere

"Zonder twijfel zeer betrokken en eerlijk."

“Wij dachten een eenvoudige zaak te hebben maar deze meneer presteerde het om na een eerste intake van nog geen 30 minuten een aantal belangrijke aandachtspunten bloot te leggen waarvan wij niet wisten dat die er waren. Er werd alleen maar in ons belang gedacht. Zonder twijfel zeer betrokken en eerlijk.”

Familie K, Leiden

"Sjappo voor deze pitbull!"

"Waar geen bank ons serieus nam en geen enkele adviseur de moeite wilde nemen om zich in ons probleem te verdiepen, heeft hij zich vastgebeten in onze belangen en niet meer losgelaten. Het heeft iets langer geduurd dan aangekondigd maar daarvoor waren. De uitkomst was precies zoals voorgeschoteld. Sjappo voor deze pitbull!”

J.L., Den Haag

"met zijn hulp is het voor ons beide zeer goed verlopen."

“Wij waren erg bezorgd omdat er zoveel geregeld moest worden dat wij werkelijk niet wisten waar te beginnen. Wij zijn nop alle gebieden compleet ontzorgd. De scheiding was al geeen feest maar met zijn hulp is het voor ons beide zeer goed verlopen.”

M.D, Vleuten

"Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt."

“Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Soms alleen lastig te bereiken. Hij houdt echter wel alles in de smiezen.”

F.D., De Weere

"Ideaal als iemand overal verstand van heeft"

“Ideaal als iemand overal verstand van heeft zodat we alles bij een persoon kunnen neerleggen. Hij heeft echt verstand van zaken”

Familie L., Den Helder

"Geweldige service!"

Meester in geld heeft mij blij verrast met de goede service die zij leveren. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en staan altijd klaar met goed advies. Super!

J. van der Klis